Adam en Partners Veendam

Ben je net klaar met je opleiding en ga je de wondere wereld van het werken ontdekken? Of ben je al enige tijd aan het werk en ben je toe aan iets nieuws? Wij helpen je graag verder bij de volgende stap in je carrière.

Wat kan je van ons verwachten?

Als je je bij ons hebt ingeschreven, nemen wij contact met je op en maken we een afspraak voor een intakegesprek om elkaar beter te leren kennen. Tijdens dit gesprek kijken we naar wat jouw ambities zijn en welke ervaring en kennis je in bezit hebt, dit zodat we zeker weten dat we voor jou de juiste baan zullen vinden.

Ben je eenmaal bij ons aan het werk, dan zullen wij er zorg voor dragen jou zoveel mogelijk doorlopend aan het werk te houden, hetzij op korte klussen of juist op projecten voor langere tijd of misschien helpen we jou wel aan een baan rechtstreeks op contract bij een opdrachtgever.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Neem contact op

Voor onze werknemers hebben we hieronder een aantal downloads toegevoegd, klik op de betreffende button of link om deze te raadplegen.

Privacy Statement
Anti-discriminatie
Leeg urenbriefje

Hieronder vindt u alle risico inventarisatie en evaluatie(RI&E’s) formulieren die van toepassing zijn binnen onze branches:

RIE Metaal bewerker

RIE Straatmaker

RIE Schilder

RIE Meubelmonteur

RIE Lasser

RIE Glaszetter

RIE Elektricien

RIE Constructie Schilder

RIE GWW

RIE Horeca

Solliciteer Direct