Vanwege aanhoudende drukte en aankomende projecten zijn wij voor onze opdrachtgever in de omgeving van Veendam op zoek naar Allround Timmermannen.

De Timmerman

Door de veelzijdigheid in het timmerwerk, maakt het dat jij elke dag met een lach aan het werk gaat en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis gaat. Als Timmerman heb je uiteraard twee rechterhanden en zie je, naast je andere werkzaamheden, het werk ook liggen en pak je dit op.

De werklocaties

Ze zijn vooral actief in de utiliteitsbouw en woningbouw. Ook werken ze op locaties van o.a. de overheid en is daarom een VOG vereist.

De functie eisen
Je bent onze timmerman als je:

  • Aantoonbare werkervaring hebt;
  • Bij voorkeur een opleiding hebt gedaan tot timmerman/bouw
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van eigen gereedschap;
  • Je bent klantvriendelijk, betrouwbaar en kunt zelfstandig werken;
  • Er geen problemen mee hebt om een VOG aan te vragen;
  • Je bent in het bezit van je VCA-basis of je bent bereid deze te halen.

Het aanbod

Een fulltime functie op uitzendbasis voor langere tijd, beloning vindt plaats conform bijbehorende CAO en op basis van ervaring.

Het bedrijf

De opdrachtgever is van oudsher een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Je komt te werken in een klein maar hardwerkend team en zodra de mogelijkheid er weer is, sluit je de week gezamenlijk af met een drankje.

Adam & Partners Platform

Schrijf je in op ons nieuwe platform om pushmeldingen te ontvangen zodra er voor jou een passende vacature online komt en jij er als eerste op kunt reageren.

Direct solliciteren
Ga naar platform