Voor Adam Montage, voornamelijk actief in kantoor-en schoolmeubelen, zijn we op zoek naar versterking van het vaste team.

De functie

Als je aan de slag gaat als Meubelmonteur bij Adam Montage begin je met het assisteren van onze monteurs door o.a. het meubilair op locatie te brengen en te plaatsen, het gaat hierbij om tal verschillende locaties in met name het noordelijke helft van Nederland. Hierbij vertrek je gezamenlijk uit Veendam of je stapt op een afgesproken carpoolplaats bij de monteurs in de bus.

De functie-eisen
Je past perfect bij de monteurs als je

  • Flexibel inzetbaar bent en een harde werkersmentaliteit hebt;
  • In het bezit bent van je VCA-basis of bereid bent deze te halen;
  • Het geen probleem vindt om, indien nodig, een VOG te kunnen overleggen;
  • Handig bent en dus niet in het bezit bent van 2 linkerhanden 😉;
  • In het bezit bent van rijbewijs B;
  • Op korte termijn al beschikbaar bent.

Het bedrijf

Adam Montage houdt zich voornamelijk bezig met het inhuizen, monteren en installeren van school- en kantoormeubilair. Het montageteam bestaat uit een selecte groep betrouwbare, ervaren en hardwerkende monteurs en inhuizers. Kwaliteit en service staat bij het team op nummer één en daar streven zij dan ook naar.

De arbeidsvoorwaarden

Het werk is in teamverband en wordt over het algemeen als erg leuk ervaren. Je wordt door Adam Montage voorzien van passende werkkleding, materialen en gereedschap om het werk goed uit te kunnen voeren.
Het is de intentie om na een proefperiode van een maand een jaarcontract met elkaar aan te gaan voor 32 à 40 uur per week. In dit jaar proberen onze ervaren monteurs zoveel mogelijk kennis en ervaring aan je over te brengen, zodat jij kunt doorgroeien naar een Allround Meubelmonteur.

Heb je belangstelling voor deze vacature? Reageer dan direct via de button hieronder, via het platform of neem contact met ons op via telefoon, e-mail of Whatsapp!

Direct solliciteren