Word jij helemaal wild van isolatiematerialen en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever die actief is in de industrie en daarin werkt met verschillende soorten isolatiematerialen zijn wij voor in het noorden op zoek naar meerdere (allround) Isolatiemonteurs.

De functie

Als Isolatiemonteur in de industrie ontwikkel jij je altijd verder en dit doe je doordat o.a. je verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden van plaat- en isolatiematerialen, van a tot z. Het aanbrengen van isolatiemateriaal, het isoleren van leidingen, het (de)monteren en afdichten van plaatwerk, dit is slechts een greep uit de werkzaamheden die jij zal verrichten en samen met het team zorg je ervoor dat de klanten tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden.

De functie-eisen
Je bent onze nieuwe aanwinst als je;

  • Ervaring hebt als Isolatiemonteur in het algemeen, werkervaring in de industrie is een pré;
  • Vieze handen en/of kleding word jij niet anders van;
  • Nauwkeurig en leergierig bent;
  • Kennis hebt van maatwerk en onderhoud;
  • De Nederlandse en Engelse taal machtig bent
    én
  • In het bezit van je VCA of bereid bent deze te halen, uiteraard via Adam & Partners.

De opdrachtgever en de arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in Nederland en België en is actief in o.a. de industriële branches als de petrochemie, olie- en gasindustrie, energie- en food sector. Zij bieden een fulltime functie voor langere tijd op uitzendbasis en bij wederzijds goed bevallen, is indiensttreding bij de opdrachtgever zeker te bespreken. Gepaste beloning vindt plaats op basis van ervaring en bijbehorende cao.

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je direct solliciteren? Klik op onderstaande button en de rest spreekt van zelf!

Direct solliciteren
Neem contact op