Ben jij niet bang voor vieze handen en vind je het geen probleem om met asbest te werken? Wie weet ben jij dan de nieuwe Asbestsaneerder waar wij naar op zoek zijn voor onze opdrachtgever!

De functie

Als Asbestsaneerder ga jij onder leiding van de DTA-er fulltime aan de slag op locatie op projectbasis. Op veilige en professionele wijze verwijder jij asbestmaterialen van gebouwen variërend van bijvoorbeeld woningen, fabriekspanden en kantoren. Doordat jij in het bezit bent van je DAV-2 diploma weet jij arbeidshygiënisch te handelen en ken je de ins en outs van de benodigde beschermingsmiddelen. Je bent aan het werk met asbest en daarom is het belangrijk dat je kennis hebt van wettelijke bepalingen en is het nog belangrijker dat je je aandacht er goed bijhoudt bij het verwijderen van asbest.

De functie-eisen

  • Je bent in het bezit van je DAV-2 diploma;
  • Werken volgens de voorschriften vind jij niet meer dan logisch;
  • Je bent in het bezit van een VOG-verklaring of je bent bereid deze aan te vragen;
  • Rijbewijs B heb je in je bezit;
  • In piekperiodes ben je flexibel in te zetten;

Het aanbod

Het betreft een fulltime dienstverband op uitzendbasis voor langere tijd met een goed salaris en bijpassende arbeidsvoorwaarden. Wat ook niet geheel onbelangrijk is om te weten is dat je komt te werken in een prettige werkomgeving met leuke collega’s om je heen.

Zie jij deze uitdaging wel zitten? Klik op de onderstaande button “direct solliciteren” en solliciteer!

Direct solliciteren