Wij zijn op zoek naar 6 à 8 Allround Schilders voor een opdrachtgever in Veendam die voor langere tijd beschikbaar zijn. Dus, heb jij de juiste handjes om strak schilderwerk af te leveren? Lees dan snel verder!

De functie

Als vak volwassen Schilder ga je als vanzelfsprekend aan de slag met het schilderen van o.a. woningen, fabrieken en scholen. Ook ga je aan de slag met diverse werkzaamheden als; wassen, schuren, sauzen en secuur schilderwerk. Wat ook belangrijk is, is dat je ervaring hebt met glaszetten en het uitvoeren van houtrotreparaties.

De functie-eisen

  • Uiteraard heb je zin in deze nieuwe uitdaging;
  • Een schildersopleiding heb je afgerond en/of je hebt aantoonbare werkervaring;
  • Je bent vakbekwaam en resultaatgericht;
  • VCA-basis heb je in het bezit of je bent bereid deze te halen.

De opdrachtgever en arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever is al meer dan 30 jaar actief in deze branche en voert dan ook alle voorkomende glas-en schilderwerkzaamheden uit in heel Noord Nederland.
Het betreft een fulltime functie op uitzendbasis en bij goed bevallen zit jij gebakken tot aan eind 2021. Er vindt een eerlijke beloning plaats op basis van ervaring en bijbehorende cao Schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf (SAG).

Solliciteren of vragen?

Ben jij beschikbaar voor langere tijd en sluit deze uitdaging aan op jouw profiel? Solliciteer dan via onderstaande ‘direct solliciteren’ button en wij nemen contact met jou op.

Wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0598-613904 en vraag naar Leo Bos.

Solliciteer direct