Over Adam & Partners

Adam & Partners is een gecertificeerd uitzendbureau opgericht in 1997 en is een bemiddelaar tussen werknemer en werkgever. In de loop der jaren zijn wij een begrip geworden in de regio Noord- en Oost Groningen en zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde en solide werkgever.

We zijn sinds jaar en dag actief in industriƫle branches als de petrochemie, olie- en gasindustrie, energie en de food sector. Daarnaast leveren wij ook vakkrachten in bijvoorbeeld de bouw- en schilders branche.

Adam & Partners heeft een jonge en ambitieuze visie op de maatschappij en de uitzendmarkt en is goed in staat om naast de genoemde branches in te springen op andere takken van sport. In onze regio worden wij in de uitzendbranche gezien als betrouwbaar, meedenkend, flexibel inzetbaar en zeer geleerd in ons vak. Wij kunnen u derhalve van advies voorzien bij ieder vraagstuk die u heeft omtrent de inzet van (flexibel) personeel.

Komt u ergens niet helemaal uit en kunnen wij u verder helpen door gebruik te maken van onze kennis, connecties en andere middelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
adam-partners-veendam