Vakmensen in vakmensen

In de tijd van nu waarin communicatie veelal online is, heeft Adam & Partners persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Door onze kennis van de markten waarin wij actief zijn kunnen wij goed met u meedenken en u voorzien van het juiste advies.

Heeft u een (spoed) aanvraag? Door ons ruime personeelsbestand kunnen wij snel schakelen en u goed van dienst zijn. Zit het juiste profiel er niet tussen? Dan gaan we graag voor u op zoek naar de juiste kandidaat door een vacature uit te zetten, een screening te voltooien op basis van het functieprofiel en zullen wij u ten alle tijden op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent de sollicitatieprocedure.

Als wij de juiste kandidaat voor u denken te hebben gevonden, zullen wij op basis van diens competenties en kwalificaties kijken of hij/zij daadwerkelijk geschikt is. Indien zowel wij als u hiervan overtuigd bent, zullen we de medewerker inschalen op CAO niveau en op basis hiervan samen met u prijzen en/of tarieven overeenkomen.

Voor aanvang van de startwerkzaamheden, worden onze kandidaten goed geïnformeerd en geïnstrueerd. Tevens zullen zij in het bezit zijn van de juiste certificaten, te denken valt bijvoorbeeld aan een VCA diploma of vak gerelateerde industriële certificaten. Ook zullen wij ervoor zorgen dat ze in het bezit zijn van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wanneer alles in orde en duidelijk is voor alle partijen leggen wij dit vast op papier en zorgen wij ervoor dat alle contractuele handelingen worden verricht.

Adam & Partners is aangesloten bij de NBBU en is het bezit van de NEN-4400/1 certificering, hetgeen betekent dat u ervan verzekerd bent dat een correcte verloningsmethodiek wordt toegepast en dat de juiste afdrachten worden gedaan. Tevens zijn wij VCU-gecertificeerd.

Enkele voorbeelden van onze opdrachtgevers zijn:

Stork-groningen
kampen groningen
Kuurman groep schilderwerken
Logo Vriesbouw

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

0598-613904

info@adam-partners.nl

06-29769743