Adam Montagebedrijf

Voordat voormalig directeur Johan Adam in 1999 in het familiebedrijf kwam werken was hij werkzaam als projectleider bij een grote leverancier in school- en kantoormeubelen. Hij had in die functie vanuit zijn eigen ervaringen gemerkt dat er in het noorden van het land weinig bedrijven waren die gespecialiseerd zijn in het monteren van dit soort meubelen op locatie bij de eindgebruiker. Vanuit die gedachte is het plan ontstaan om naast Adam & Partners een nieuw bedrijf op te richten en zich daarmee te specialiseren op dit vlak. Zo werd Adam Montagebedrijf geboren en is sindsdien niet meer weg te denken in de kantoor- en schoolmeubelen branche.

Adam Montagebedrijf B.V. houdt zich dus voornamelijk bezig met het inhuizen, monteren en installeren van school- en kantoormeubilair. Ons montageteam bestaat uit een selecte groep betrouwbare, ervaren en hardwerkende monteurs en inhuizers. Kwaliteit en service staat bij ons team op nummer één en daar streven wij dan ook naar.

De samenwerking tussen Adam Montagebedrijf en verschillende meubelproducenten, derden-leveranciers en verhuisbedrijven verloopt altijd zeer goed. Wij spelen in op de wensen van onze klant en denken met hen mee. Door de klant op deze manier te ontzorgen en eventuele pieken in het seizoen goed op te vangen wordt onze service als uitmuntend ervaren.

Enkele voorbeelden van onze opdrachtgevers zijn:

Ahrend
oving
Jan de jong verhuizingen

Voor meer informatie over Adam Montagebedrijf kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Logo montage verhuur